Zara Haley oli vihdoinkin muuttanut unelmanaapurustoonsa: Tukkilaaksoon. Zaralla ei kuitenkaan ollut työpaikkaa, mistä johtuen hän ei ollut varakas. Niimpä hän soitti kiinteistövälittäjälle, joka lupasi hommata Zaralle hienon tontin kauniilla talolla. Seuraavana päivänä kiinteistövälittäjä kuitenkin soitti ja kertoi, ettei sillä rahamäärällä kovin hienoa taloa saanut. Zara oli kuitenkin tyytyväinen, että pääsi asumaan Tukkilaaksoon, joten hän halusi tontin.

1958880.jpg

Zaran tontti oli suuri, mutta taloa ei ollut ollenkaan ! Oli vain yksi seinä, jonka takana oli ns. kylpyhuone. Zara katseli hetken kauhistuneena uutta kotiaan, mutta lopulta hän mietti, ettei se niin kamala voinut olla.

1958883.jpg

Zara oli todella nälkäinen pitkän matkan jälkeen, joten hän meni katsomaan mitä jääkaapista löytyi. Nopein ruoka oli purkkiherkku, joten Zara söi sellaisen.

1958884.jpg

Uupuneena Zara meni rentoutumaan sängylle.
"Ompas tämä kova..." hän ajatteli, mutta sulki silmänsä ja nautti lämpimästä ilmasta. Hetken kuluttua Zara kuuli askelia.

1958890.jpg

Postinkantajahan se oli ! Zara nousi sängystä ja meni tervehtimään melko lyhyttä miestä. Hän oli aika ujo, mutta Zara reippaana tyttönä alkoi rupattelemaan miehen kanssa.

1958891.jpg

Juttu alkoi luistaa, ja kohta he jo vitsailivat ja naureskelivat. Postinkantajan oli kuitenkin pakko mennä, sillä muutkin talot odottelivat postiaan.

1958894.jpg

Kun mies lähti, Zara otti lehden ja istuutui nojatuolille. "Hmm... Olisikohan täällä jokin kiinnostava työpaikka..." Zara ajatteli uppoutuessaan lehden työpaikkailmoituksiin.

1958895.jpg

Lehdestä ei kuitenkaan löytynyt mitään kiinnostavaa, joten Zara katsoi uudelta tietokoneeltaan, olisiko siellä kiinnostavampia työpaikkoja. Samat työpaikat vain vilisivät Zaran silmien edessä, ja hän oli luovuttamassa. Samalla hän kuitenkin näki ihanan työpaikan ja päätti ottaa sen.

1958898.jpg

Uudessa työpaikassa vaadittiin hyvää kuntoa, joten Zara meni jumppaamaan. Hän oli todella hengästynyt lopettaessaan.

1958899.jpg

Naapurit tulivat tervehtimään Zaraa, ja juttu alkoi luistaa tämän tytön kanssa.

1958900.jpg

Vaikka tältä naiselta ei tyylitajua löytynytkään, Zara innostui kuitenkin vitsailemaan hänen kanssaan, ja heillä synkkasi hyvin.

1958902.jpg

Auts ! Mies ei tainnutkaan pitää Zaran flirttailusta.
"Voi kuinka noloa !" Zara mietti kävellessään pois miehen luota.

1958904.jpg

"Ompas tuossa kerrassaan ruma mies !" Zara pohti huomatessaan Gullik Kinnusen. Hän meni kuitenkin tervehtimään miestä, ja huomasi pitävänsä tästä.

1958905.jpg

Illan tullen kaikki vieraat juttelivat toistensa kanssa, ja Zara tunsi olonsa hieman yksinäiseksi. "Mitähän huominen tuo tullessaan?" Zara pohti nauttiessaan purkkiherkkua.

 

Tää on mun eka LC-tarina, joten saattaa olla aika huono...:D